Kuchenne rewolucje w stołówce

Nasza stołówka ostatnio mile zaskakuje uczniów jedzących obiady w szkole.

Pani kierowniczka administracyjna, pani intendentka i panie kucharki przeprowadzają pozytywną rewolucje żywieniową. Posiłki są smaczne, zdrowe, kolorowe, prawidłowo zbilansowane, bogate w warzywa, owoce i, co najważniejsze, ładnie podane. Pojawiły się nawet apetyczne desery ze świeżych owoców połączonych z naturalnym jogurtem lekko dosłodzonym miodem podawane w szklanych pucharkach i inne zdrowe pyszności. Ale to nie koniec. Panie kucharki szykują wiele owocowo-warzywnych niespodzianek.
Zapraszamy do galerii pt. "Cuda na talerzu, czyli smacznie, zdrowo i niedrogo" oraz do szkolnej stołówki.

Oceń ten artykuł
(10 głosów)
2014 Projekt non profit | Copyright Studio Nexim | www.nexim.net